Κωστάκη Παντελίδη 3, 2057 Λευκωσία, Τ.Κ. 25331, 1308 Λευκωσία, Κύπρος, Τηλ.: +357 22459090, Φαξ: +357 22664910, Email: info@ibscyprus.com.cy

ICBC

Σε συνεργασία με τον Αμερικάνικο Σύνδεσμο Τραπεζών έχουμε ιδρύσει το Ινστιτούτο Εγκεκριμένων Τραπεζιτών Κύπρου - Institute of Certified Bankers Cyprus (ICBC).

Στόχος του Institute of Certified Bankers Cyprus (ICBC) είναι να επιμορφώσει, να καταρτίσει και να πιστοποιήσει επαγγελματίες τραπεζίτες, οι οποίοι θα προσφέρουν στο εγχώριο αλλά και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, υψηλού επιπέδου χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Το Institute of Certified Bankers Cyprus (ICBC) έχει ιδρυθεί στα πρότυπα του ICB - Institute of Certified Bankers του Αμερικάνικου Συνδέσμου Τραπεζών (ICB – ABA) και όλη η ύλη που χρησιμοποιεί για το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα προέρχεται αποκλειστικά από τον Αμερικάνικο Σύνδεσμο Τραπεζών. Η διδασκαλία του προγράμματος γίνεται από διδάκτορες των χρηματοοικονομικών/οικονομικών.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης εγγράφεστε μέλη στο Institute of Certified Bankers Cyprus (ICBC) και σας απονέμεται ο επαγγελματικός τίτλος του Certified Banker.